Hei mitä tänne kuuluu? Pitkästä aikaa ainakin itse olen täällä ja kauhistelen millasta jälkee oon tänne blogiin saanut :'3 

www.youtube.com/watch ja tästä se lähtee!! :D Yks SuJun kauneimmista biiseistä, pidän kovasti ja oon kuunnellu tota nyt viimeaikoina todella runsaasti. 

Kauhee popitus täällä käynnissä :'D Sorry Sorry täysillä, no ei ny ihan täysillä, mut niin et kuulo kyl lähtee... Onko järkee? No on! Varsinki ny ku SuJu tekee comebackiaan :3 Joka yö valvottu siitä asti ku kuvia on alkanu sateleen ja ny puuttuu enää kaks kuvaa, paitsi jos yllätyksenä nyt olisi että Kibum tuleekin mukaan tähän comebackiin. Vois kyl mun puolesta tulla <3 Kai ootte nähny jo ne tähän astiset kuvat? Mitkä teidän lemppareita? (Omat on Yesung ja Sungmin) Leeteukin pornoviiva XD herranjestas pelästyin kun näin Teukin sillo ku se kuva tuli :'D Mut sitä on alkanu sietään ;) 

Kaikenlisäks oon täs opetellu nääääääääääin paljon tanssinpätkiä kuntoon, mm. Don't Donin kertosäe, I  Am The Best, It's You'n kertosäe, Bonamanan kertosäe, Sorry Sorryn kertosäe, jne.. No osan noista osasinkin jotenkin aikasemminkin, mut hioin ne 'täydellisiks' ettei unohu eikä näyttäis kauheelta XD No I Am The Best on viel vähä säätöö, mut siihen kisaan pitäis osallistua tanssiryhmän kaa :3 Huhhuh, jos siitä nyt tulee mitää.. Ens viikon alussa vois olla kuvaus, jos nyt käy yhdelle. 

Nyt tuli kauhee hinku tanssimaan, joten häippään :'D Tuun kyl si takas viel kirjotteleen ;D 

// Neyla