Sain muutama päivä sitten kuulla, tai itseasiassa nähdä, karmean asian.. ---> www.xn--hlkyntalli-ecb.fi/ <---
Samassa kun näin tämän kauhean uutisen, olin shokissa, aivan ymmälläni asiasta. Miten kauan pystyssä pysynyt, mukava, suosittu ja kaikinpuolin positiivisesti paras, oli lopettanut vieden minulta ja monelta muulta yhden tärkeimmistä hoitsuistaan. Siinä sitten itkettiin koko ilta ja seuraava päiväkin. Edelleen todella haikeaa ja tuntuu kuin olisi masennus. Miten voikaan olla jokin "epätodellinen" niin tärkeää? Koska se on yksi tärkeimmistä harrastuksista! Tuntuu että nyt ei mikään huvita... 

En toki hauku mahtavinta (4ever <3) tallinomistaja, Kamaa, sillä ymmärrän vallan hyvin Hölkyn paineet ja sen, että talli hieman hiipui. Olet aina ihana <3 Mutta silti meitä hoitajia oli pari kourallista ja harmittaa kovastikin, että parin vuoden ihana elämänvaihe on nyt ohitse omalta osaltani. 

Hölkyn Talli, se ihana, aina hevoisentuoksuinen paikka on nyt poissa, ikuisesti. Kuin salama kirkkaalta taivaalta tämä iski... suoraan sydämeen. 

Kama, olit ihana, auttavainen ja hauska. Sinulta sai joka tilanteeseen neuvoja jos niitä tarvittiin. Toimintaakin järjestit mukavasti, vaikka omalta osaltani jäivät hieman vähäiselle, yleensä nimi-listaan-meiningillä menin. Olit erittäin hyvä kommentoimaan tarinoitamme ja annoit rakentavaa palautetta.
Miss U <3 

Jään aina kaipaamaan sinua Huge! Olit maailman paras hoitohevonen, valkoinen, suuri ja sympaattinen otus. Monta kertaa tallasit jalalleni valtavalla kaviollasi, kuitenkin niin viattomana, että sinulle ei voinut olla vihainen. Kävimme yhdessä läpi sekä ylä-että alamäkiä. Matkan varrelle mahtui ikimuistoisia hetkiä, hyviä sekä huonoja. Joskus saatoit olla niin kiltti, että et tehnyt kärpäsellekään pahaa tai meinannut astua edes heinien päälle, mutta joskus osui kohdalle sellaisia päiviä, että en olisi tiennyt mitä olisi pitänyt tehdä, itkeä vai itkeä kovempaa... 
Olet ollut minulle tärkein hoitohevonen koko elämäni aikana, ja sinulle inspasi aina (lähes) kirjoittaa mukavia ja pitkiä hoitotarinoita tallikirjaan. Parissa kilpailussakin kävimme yhdessä ja niin karttui kisakokemusta. Olet vaan niin rakas, etten voisi päästää sinusta koskaan irti!  
Miss U <3 

Ja te ihanat hoitajat! Autoitte aina kun tarvitsi ja jokaikinen yhteinen hetkemme on jäänyt mieleeni pysyvästi. Olen erittäin kiitollinen, että sain tutustua niinkin ihaniin ihmisiin kuin hölkkyläisiin! Jokaikinen talvinen kaakaohetki sekä kesäiset tyynysodat vintillä, ovat ihania ja rakkaita muistoja. 
Miss U <3 

Ja kaikki muutkin tallin toiminnassa mukana olleet, kaveritallit, muut otukset jne. Kiitos teille kaikille! 
Miss U <3 

Ja C, ihanaa että vierailit tarinoissani <3 

// Neyla

P.s. Moni muistaakin minut Dimmana :)