(Anteeksi pitkä poissaoloni!)

Palaan taas kirjoittelemaan tänne pikku blogiini näin vuodenvaihteen jälkeen. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, on aloitettu 9- luokka, joululahjoja saatu, muutettu, vuosia täytetty, ja annyilla oltu! 

Ensinnäkin, joulu oli mukava ja lahjojakin tuli jälleen aikamoinen kasa (voisi niitä vähemmänkin olla, haha :D). K-pop-tavaraa saatu näääääääääääin paljon ^^ Toiseksi, täytin 16v 1.1.2012 ja taas lisää K-pop-tavaraa saatu :D Pienimuotoiset juhlatkin onnistuttiin pitämään, muutosta huolimatta. Muutimme kyllä aivan lähelle edellistä taloa (mitäs siitä on noin 200m vanhalle...) mutta aikamoinen työ siinä oli. Edelleenkin on yli puolet pahvilaatikoista purkamatta, vaikka muutosta on nyt yli kuukausi (olin muuten muuton aikana kipeä, nam...). Annytkin ehtivät olla, ja hauskaa oli, vaikka muuten reissu meni huonosti, ratikka ei tullut ja bussista myöhästyimme (?) niukin naukin. 

Huhhuh, koulu painaa päälle, olisi tehtävänä vielä monta yhteiskuntaopin työtä .__. Pitäisi tehdä hallitustyö, "vaalit voitetaan naamakertoimella"-työ, sekä jättimäinen presidentinvaalityö T___T En selviä. No, mitäpä jätin ne viimeiselle viikolle. No, aikaa ei tosin ole ollut yhtään millekään, joten opettaja saa luvan ymmärtää! Olisi lehtikatsauskin tulossa parin viikon päästä .__. Huoh... Ja pari koettakin pitäisi selvitä kunnialla läpi, kuten myös yhteishaku pitäisi tehdä muutaman viikon päästä (onneksi tiedän jo mihin haen). No, ehkä selviän tästäkin vain nukkumalla kunnolla ja puurtamalla töitä (vaikkei se ruusuilla kävelemiseltä kuulostakaan) ;) 

Mitäs tässä nyt, oon iskällä ja hirveen väsyneenä :D Anni tullut herättään kymmeneltä aamulla, joten väsymys, väsymys, väsymys... (vaikkakin olen mennyt nukkumaan jo ennen yhtätoista O_o' huhhuh kuinka aikasin :D). Voisi mennä tänäänkin ihan tämänpäivän aikana nukkumaan, ainakin melkein. Viimeistään hieman yli puolenyön. Veikkaan, että on tulossa taas kohtuullisen aikainen herätys. No, viimestään klo 12, mutta Anni voi tulla herättään jo klo 10-11 aikoihin .__. Huhhuh :D 

Ja ja ja... EXO sitten julkaisi sen ensimmäisen biisinsä (juuri kuin olin viikon poissa koneelta, murmur...) ja arvatkaapa olenko kuunnellut sitä koko päivän ja kohta koko yönkin x) 
Ja haluun Beastin keikalle kun ne tulee Saksaan, olisi vielä lähelläkin! .__. Mutta liput mennyt varmaan ajat sitten, eli ei toivoakaan. Ja jos SHINee ei tulekaan Eurooppaan omalle keikalleen, niin joku kuolee, koska olen säästänyt (ja suunnitellut) sitä varten niin paljon ja jättänyt jopa SS4'n väliin (jota vieläkin kadun ja mietin miljoona kertaa uudelleen joka päivä! Pillitän varmaan kun Sujut on käyny Euroopassa enkä ollut siellä... Armeija, rääh T__T).. Muttaah... Ainakin siinä säästää rahaa, mutta henkisesti se on aivan kamalaa ;;__;; 

Jotain iloisempaa. No. Eh. Se, että menen nyt nukkumaan lämpimän peiton alle! :D Bye ~ 

Ja se, että huomenna pääsen tanssimaan oikein ahkerasti <3 Tai sitten en, koska pitää tehdä yo'n tehtävät, huoh </3

// Neyla